Waar veel beginnende ondernemers starten vanuit huis of een deelkantoor, kunnen Brusselse food start-ups terecht in een 'deelkeuken'. Ze hoeven dus niet zelf te investeren in professionele kookapparatuur of rekening te houden met de voedselinspectie. Deelkeuken Co-oking, culinary co-working biedt start-ups letterlijk alle ruimte in een professionele keuken. Co-ooking ziet zichzelf als een 'culinaire incubator', waar nieuw talent en nieuwe producten tot versnelde ontwikkeling komen. In Bruzz een portret van Yumm-Eats en Bouche B, "slagerijen zonder vlees" die vanuit Co-oking hun vleesvervangers in de markt zetten.
Lees ook
-
1
+Waarom wel €40 miljoen voor vleesvervanger start-up Enough? 28 aug 2023
-
15
+Vleesvervangers hoeven alleen maar op vlees te lijken 18 jul 2023
-
4
+Prins Constantijn: Nederland nu geen leider in AgTech 22 feb 2022
- 0 Engelsen hamsteren net als wij 19 mrt 2020
- 0 Tuinieren op Brussel-Centraal 23 mrt 2019
-
0
+€3 miljoen groeigeld voor lege-laadruimtekoppelaar Quicargo 16 okt 2018
-
1
+In de Week Zonder Vlees kochten we vleesvervangers en kip 1 mei 2018
- 0 Kwaliteitslabel voor Brusselse eethuizen 23 mrt 2017
- 1 Impact aanslagen ‘catastrofaal’ voor horeca Brussel 19 apr 2016
- 6 Consument wil geen ‘gekke Henkie’ zijn 11 feb 2013
Kitchen Republic Amsterdam