Instock, de restaurantketen van 4 ex-Albert Heijnwerknemers die op basis van anders weggegooide producten werken, opent binnenkort aan de Vleutenseweg in Utrecht. Het wordt de derde vestiging van Instock, dat in 2014 als pop-up in Amsterdam van start ging vanuit de gedachte voedsel te 'redden' van de vuilnisbak en voedselverspilling te verminderen. Instock opende 29 juli in Den Haag. Ook in Utrecht gaat een 'Food Rescue Team' op stap en zal de - dagelijks wisselende - kaart voor 80% producten bestaan die anders zouden zijn verspild.
Lees ook
-
2
+Nieuwe online 2e hands voedselmarktplaats voor horeca 27 mei 2019
- 0 Alleen de harde graag 27 mrt 2019
-
6
+Wat voor lekker duurzaams kun je maken van 6 miljoen gerimpelde snacktomaten? 3 aug 2018
-
1
+Bij overschotrestaurant Instock valt er voortaan wat te kiezen op de menukaart 8 jun 2018
-
4
+Overschotrestaurant Instock heeft zelf over 7 apr 2017