Volgens food trend expert Liz Moskow is een van de trends voor 2017 dat chocoladedesserts niet alleen meer na de avondmaaltijd gegeten worden, maar de hele dag door. Zij verwacht dat chocoladetaart op het ontbijtmenu en de lunchkaart verschijnt. In een recente studie toonden onderzoekers aan dat pure chocola het abstract denken, geheugen en aandacht verbetert. Een andere studie suggereert dat chocola in de ochtend helpt bij afvallen. “Chocola bereidt je voor op de werkdag, dus er is geen betere tijd om het te eten dan bij het ontbijt", aldus Moskow.
Lees ook
-
20
+Hagelslag en pannenkoeken bij het kinderontbijt van de Voedselbank 31 aug 2021
- 3 Pijnboompit niet te betalen 2 jul 2019
-
0
+Nieuwe stadstrend: buitenshuis ontbijten 2 jan 2019
-
1
+‘Knal op de trend’ zitten geen garantie voor succes hippe horeca 25 okt 2018
-
0
+Britse kinderen eten helft suiker al bij ontbijt 3 jan 2017
Als bron staat vermeld de dailymail. Ik neem wel een korrel zout voor m'n ontbijt, lijkt me beter dan suiker.
Ja, chocolade, zo puur mogelijk, maar geen taart of koekjes of toetjes of.............Gewoon normale reep PURE chocola. Zo wat zijn, elke ochtend een stukje chocoladetaart, als het nou nog eens echt gezond zou zijn en je er ook nog eens mee afvalt schrijf ik mezelf ook in........