Waar veel beginnende ondernemers starten vanuit huis of een deelkantoor, kunnen Brusselse food start-ups terecht in een 'deelkeuken'. Ze hoeven dus niet zelf te investeren in professionele kookapparatuur of rekening te houden met de voedselinspectie. Deelkeuken Co-oking, culinary co-working biedt start-ups letterlijk alle ruimte in een professionele keuken. Co-ooking ziet zichzelf als een 'culinaire incubator', waar nieuw talent en nieuwe producten tot versnelde ontwikkeling komen. In Bruzz een portret van Yumm-Eats en Bouche B, "slagerijen zonder vlees" die vanuit Co-oking hun vleesvervangers in de markt zetten.
Lees ook
-
0
+€3 miljoen groeigeld voor lege-laadruimtekoppelaar Quicargo 16 okt 2018
-
12
+Nederland in top-3 exporteurs van ‘synthetisch vlees’ 8 okt 2018
-
3
+Rathenau Instituut zet punt achter neoliberale economie 31 mei 2017
- 1 Belgische maaltijdbezorger al vóór bestelling op pad 10 okt 2016
- 2 Vleessector ziet weinig in WTO-procedure EU tegen Rusland 1 mei 2014
Kitchen Republic Amsterdam