Dat meldt De Levensmiddelenkrant. Remia's nieuwe Bikkelsaus komt uit de keuken van Gerda de Reus, ondernemer en eigenaresse van Lunchroom Kruimeltje. Innovatief frites eten doe je op de Bikkeltafel. Dat is een tafel verpakt in bikkelfolie, waarop rechtstreeks de pikante Bikkelsaus en grote porties frites geserveerd worden. Remia hoopt dat deze manier van frites eten een nieuwe traditie wordt.
LMK - Remia lanceert nieuwe saus en manier van frites eten
Lees ook
- 0 Water- en energiezuinige frites 27 jul 2021
-
1
+Patatje-met flink duurder door lege keten 11 jun 2021
- 0 Nederland en België produceren helft Europese frietjes 2 okt 2016
- 1 Sergio Herman breidt luxefrituur uit naar België 26 aug 2016
-
2
+Zeeuwse aardappelverwerker bouwt eerste fritesfabriek van Rusland 28 jun 2016