Topchef Ron Blaauw ontwikkelde voor Albert Heijn een exclusieve lijn producten op basis van zijn succesvolle Gastrobar. Vanaf deze week zijn de spareribs, kippendij- en speksaté, kippenvleugeltjes en twee bijpassende sauzen verkrijgbaar. Het vlees is op lage temperatuur voorgegaard en daardoor makkelijk en snel thuis te bereiden. "Door te starten met Ron Gastrobar wilde ik uit eten gaan op topniveau toegankelijker maken voor iedereen. Dat idee had ik bij de creatie van deze producten ook in mijn hoofd. De productlijn bij Albert Heijn is voor mij dan ook een logische vervolgstap”, aldus Blaauw.
Distrifood - AH lanceert exclusieve lijn topkok Ron Blaauw
Lees ook
-
26
+‘Ahold Delhaize schaadt klimaat voor €119 miljard’ - vind jij dat ook? 11 nov 2022
-
2
+‘Geen nieuwe restaurants meer in Amsterdam, het personeel is op’ 26 jan 2018
-
12
+Vooral jonge Duitser eet bewust minder vlees 11 jun 2015
- 0 Is Eindhoven AH’s antwoord op Jumbo? 4 feb 2015
- 3 ‘Winkels die Piet weren, zullen het in hun omzet merken’ 10 okt 2014
- 0 Tegenvallende kwartaalcijfers Ahold 28 mei 2014
- 2 Lidl bekritiseert prijzenslag in vlees - maar doet wel mee 11 mrt 2014
- 0 Ron Blaauw waagt zich aan hotdogs 25 jan 2014
- 6 CNV: salaris medewerkers supers omlaag vanwege prijsverlagingen 8 sep 2013
- 0 Ron Blaauw heeft respect voor McDonald’s 23 apr 2013
Hoe is het eigenlijk met de maaltijden van Moshik (2sterren) afgelopen?
Het eerste wat ik dacht was "lekker duurzaam bezig, vlees, vlees, vlees en nog eens vlees"........dat willen we toch niet meer?
Wat een drama deze rode e nummer bommen. Ron heeft zelfs smaakversterkers nodig om er smaak aan mee te geven! Kok-onwaardig. Ron Blaauw is voor mij voortaan Ron ( e-nummer) Rood. Schaam je Ron! Gastro-toppers? Gastro-Floppers.