Iglo en Alpro wagen een nieuwe poging 100% vegan spinazie-à-la-crème te introduceren. Acht jaar geleden was de eerste introductie door het merkenduo geen succes. Wegens slechte verkoopresultaten verdween de 100%-plantaardige spinazie weer uit het schap. Nu denken de producenten in te kunnen haken op de trends om bewust met voeding en gezondheid bezig te zijn en lactose- en glutenintolerantie. Ook snackbarketen FEBO ziet graag een co-creatie ontstaan. FEBO (75) en HEMA (90) zijn beide dit jaar jarig en dus heeft FEBO bedacht samen een 'rookworstkroket' te ontwikkelen. HEMA is niet enthousiast: "Wij zijn zuinig op onze rookworst", klinkt het.
MarketingOnline - Co-creatie Iglo en Alpro: spinazie à la soja-crème
Lees ook
-
65
+HEMA introduceert vegan groente hotdog 2 aug 2019
-
18
+‘Opkomend veganisme vereist verplichte suppletie voor de volksgezondheid’ 2 dec 2018
-
0
+Plantaardig klinkt gezond en lekker, veganistisch is puriteins 3 mei 2018
-
6
+FDA wil claim dat soja beschermt tegen hart- en vaatziekten terugdraaien 1 nov 2017
- 0 Alpro lanceert eerste plantaardige variatie op kwark 27 mrt 2017
- 6 FEBO creëert ‘rookworstkroket-buzz’ 8 nov 2016
- 8 Australische kok maakt zuivel van aardappel 17 okt 2016
- 1 Canadese veganisten achten zich beschermd door recht op overtuiging 11 feb 2016
- 2 Cowspiracy: dé film over rundvlees als planeetverkloter 23 jul 2014
- 1 Soja beschermt mogelijk tegen kanker 7 aug 2013