Dan ook
Soms heb je iets honderden keren in je handen zonder ooit te kijken wat er op staat. Opeens ga je lezen. Tel voor de gein even mee. Hoe vaak staat hier 'dan ook' en welke functie heeft het al die keren achter elkaar?
Vrijdagavond was Martijn Katan, hoogleraar voedingsleer aan de VU, te zien in NOVA. Ook Frans Kok, hoogleraar in hetzelfde vak aan de WUR, deed mee aan de uitzending. Beider boodschap was uiterst helder: de voedingsindustrie overspoelt het...
Koffiezetapparaten verkalken. Daarom moet je ze regelmatig schoonmaken. Vroeger vertelden Philips en Douwe Egberts dat je dat moest doen met een kopje water met azijn. De verhouding ben ik vergeten. Ik doe maar wat. Zo ongeveer 1 deel water op 1...
Afgelopen dinsdag - het was buiten 25 graden - sprak ik in Wageningen een gezelschap van boerenmensen. Er was een marketingadviseur bij. Hij kwam enthousiast binnen met het verhaal dat hij zojuist de eerste kersen uit een Hollandse kersengaard...
"Eat food. Not too much. Mostly plants." Aldus Michael Pollan. Met die 7 woorden verwoordt hij de kern van de natuurlijke lifestyle van consumenten die graag wat minder uit uitgeklede pakjes, bakjes en zakjes eten en bewuster dan Ik Kies...
Wouter van der Land stelde gisteren de vraag wat je als reclameschrijver schrijven moet als er eigenlijk niks te schrijven valt. Als je het op moet kloppen omdat al die producten op elkaar lijken. Overdrijven is geen leugen, zei hij. Je moet wel....