Op 14 november organiseert Milieudefensie samen met David Janssen, de boer achter het Gijs-ei, een open dag op zijn zorgboerderij in Veulen (Limburg). Je bent van harte welkom!
Westerlingen staan nog altijd huiverig tegenover het eten van insecten. Aandacht voor de mogelijkheid er iets 'smakelijks' van te maken, kan de afkeer verminderen.
Voor de Jaarprijs Goede Voeding 2015 zijn 3 finalisten geselecteerd. Eén daarvan is 'gezonde vleeswaren', met groente en zuivel. Maakt die meer kans nu?
Het nieuws van de dag, uit de (inter)nationale media. Zie jij nieuws wat hier nog niet staat? Zet het erbij!
Het eten van veel groente en fruit op jonge leeftijd zorgt voor een betere hartgezondheid 20 jaar later.
‘Meer samenwerking en meer focus op exportkansen zijn nodig’. Dat zegt oud-minister Uri Rosenthal die een plan formuleerde voor een zogenaamde Vitale Varkenshouderij in ons land.
De Gentse milieuschepen Tine Heyse heeft een datingsite gelanceerd. Voor mensen met en zonder groene vingers.
De Nederlandse paprika mag naar China. Daarvoor tekende Staatssecretaris Sharon Dijksma (EZ) gisteren een overeenkomst met de Chinese overheid.
De juiste korrelgrootte, de perfecte temperatuur en voldoende water zijn essentieel voor een perfect kopje koffie. Als dat niet lukt: doe een paar korrels zout bij de gemalen koffie of voeg wat melk of suiker toe.
Sommige varkens blijken hun eten te wassen voor ze het opeten. Als ze erge honger hebben, vallen ze meteen aan.