Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Krijn Poppe
Food- en agri-economie
Publieke contactgegevens
kjpoppe.blogspot.nl/
Krijn_J_Poppe
linkedin.com/profile/view?id=55400086&locale=en_US&trk=tab_pro
Laatste 5 reacties
3
Mooie discussie, een paar duiten in het zakje: Dick Veerman Ik weet niet of de betere telers van bollen en andere specialties een rent (overwinst)...
Krijn Poppe
3 dagen geleden
Wat gebeurt er met grond als die te duur wordt voor boeren?
4
Henric heeft een goed punt. Neem de veehouder die zich laat uitkopen: dan is het fiscaal niet onaantrekkelijk de landbouwonderneming als snijmaisteler...
Krijn Poppe
3 dagen geleden
Wat gebeurt er met grond als die te duur wordt voor boeren?
6
De laatste alinea van het stuk zal wel een teaser tot discussie zijn, die hieronder deels al is gefileerd: als boeren niet meer kopen daalt de...
Krijn Poppe
4 dagen geleden
Wat gebeurt er met grond als die te duur wordt voor boeren?
2
Henric, dank voor je precisering dat de trend naar BVO (buiten de veiling om) begint bij de schaalvergroting aan de kant van de kopers. Daar hangt wel...
Krijn Poppe
3 weken geleden
Wat doet een slachter als vlees schaars en duur wordt?
1
Tja, de goede handelaren waren in veel sectoren in staat het onderste uit de kan te halen en bij boeren waren dat nodig was soms net wat meer te...
Krijn Poppe
3 weken geleden
Wat doet een slachter als vlees schaars en duur wordt?
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
56
Discussies over modellen verbergen vaak tegengestelde waarden of belangen
22 dec 2022, 7:20
80
Verplicht bijmengen om voedselproductie te verduurzamen
14 dec 2022, 7:15
10
Plaats en toekomst van de landbouw: adviezen te over, maar doorpakken blijft lastig
2 feb 2021, 16:06
20
‘Vraagstuk van de kleine boer blijft actueel’
9 nov 2020, 17:24
33
Het Nederlandse voedselsysteem na Corona
19 apr 2020, 0:05
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
De dieperliggende reden waarom de boeren boos zijn
5 jaar geleden
De analyse lijkt me spot on. We willen in dit land 3 onverenigbare dingen: * produceren binnen grenzen van natuur en milieu (Nederland 1 misschien...
18
FDF-bestuurder Van Maanen: ‘Samen vuist maken tegen linkse VVD en CDA belangrijker dan ooit’
4 jaar geleden
Ik ben geen politicoloog, maar wat ik me er van herinner: wie groot is in aantallen mensen kan het via de stembus proberen te regelen. Wie...
17
Nieuwe ‘licence to produce’ Nederlandse kalversector heeft grote consequenties voor melkveehouderij
3 jaar geleden
Wat een raar argument dat je de economische consequenties niet kunt doorrekenen omdat je afhankelijk bent van gegevens van het bedrijfsleven. De...
17
Foodloggers, bedankt!
4 jaar geleden
Dick en Cecile, van harte gefeliciteerd met dit jubileum. Een fraaie prestatie. Foodlog hebben jullie uit weten te laten groeien tot een platform...
15
De Dominee, de Boer en de Koopman - economische parabel over het stikstofbeleid
2 jaar geleden
Hulde aan Coen voor het ter discussie stellen van de economische aspecten. Ik kan het niet mooier verwoorden dan André Hoogendijk. We slaan de stap...
14
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.