Frans Driesens

Frans Driesens

Gepensioneerd scheikundig Ir met een eigen radiomuseum.

Publieke contactgegevens

Biografie

Mijn leven werd beheerst door wetenschap en techniek. Mijn loopbaan was bij de n.v. Philips in Eindoven in diverse functies. Mijn grootste interesse bleek de geschiedschrijving van de radiotechniek in Nederland,...

Mijn leven werd beheerst door wetenschap en techniek. Mijn loopbaan was bij de n.v. Philips in Eindoven in diverse functies. Mijn grootste interesse bleek de geschiedschrijving van de radiotechniek in Nederland, waarover ik al sinds 1985 een museum run. Ik ben nu 76 jaar oud.
Na een ernstig hartinfarct in 1988 en een bypass operatie in 2003 ben ik mij gaan verdiepen in de mogelijke oorzaken van aderverkalking. Ik laat mij sinds die tijd in de kliniek van Dr. P. van der Schaar in Leende (N.B.) behandelen tegen deze ziekte door middel van de zogeheten Chelatie-methode, waarbij schadelijke metaalionen (zoals lood, cadmium of polonium) in ons lichaam worden gebonden en verwijderd. Tegelijkertijd ben ik me gaan verdiepen in de complexe chemische reacties in ons lichaam en ben tot de conclusie moeten komen, dat onze huidig voeding en ons leefklimaat daarop ernstige schade kan veroorzaken.
Momenteel gaat mijn aandacht vooral naar de invloed van metalen (lithium), eiwitten, suikers en voeding supplementen op hersenziektes.

 

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.