Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Gerdine Kaptijn
Land- en tuinbouw
Publieke contactgegevens
@GKaptijn
gerdinekaptijn
Biografie
Werkzaam in de biologische sector en getrouwd met een akkerbouwer.
Werkzaam in de biologische sector en getrouwd met een akkerbouwer.
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
6
Ik kan het artikel van Universiteit Leiden niet lezen - dat krijg je ervan als je het onderzoek achter je laat. Maar de eerste zin van de samenvatting...
Gerdine Kaptijn
3 maanden geleden
Meer plantaardig prima, maar zeg niet dat EU-landbouwbeleid dierlijke productie bevoordeelt
16
Ik kan wel meevoelen in Hiddes weerzin om in te gaan op meewerking met Zembla. Hoewel ik zelf in de bio sector werk, voel ik mij vaak hoogst...
Gerdine Kaptijn
4 maanden geleden
Zembla achter me aan
6
Je kan ook investeren in bewaring. Wij oogsten de pastinaak in november maar verkopen die pas in mei voor een veel hogere prijs. En we bewaren ook...
Gerdine Kaptijn
4 maanden geleden
Lelijke groenten moet je niet redden maar onderploegen of aan de koeien voeren
1
Sowieso een goed idee om consumenten beter te informeren over waar ons voedsel vandaan komt en hoe dat wordt geproduceerd en dat je als consument dus...
Gerdine Kaptijn
3 jaar geleden
Als consument meerwaarde biologisch snapt, zegt ze ervoor te willen betalen
5
Waarom produceren we eigenlijk voor de wereldmarkt? Kunnen we niet binnen de EU min of meer zelfvoorzienend worden, waarbij voedsel betaalbaar en...
Gerdine Kaptijn
3 jaar geleden
Minder voedsel, meer landgebruik en hogere prijzen - rapport over Green Deal bleef 8 maanden liggen
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Zembla achter me aan
4 maanden geleden
Ik kan wel meevoelen in Hiddes weerzin om in te gaan op meewerking met Zembla. Hoewel ik zelf in de bio sector werk, voel ik mij vaak hoogst...
16
Minder voedsel, meer landgebruik en hogere prijzen - rapport over Green Deal bleef 8 maanden liggen
3 jaar geleden
Ik snap uberhaupt niet goed waarom dit niet gewoon destijds naar buiten is gebracht. Want ik vind deze uitkomsten helemaal niet vreemd als je er...
7
Lelijke groenten moet je niet redden maar onderploegen of aan de koeien voeren
4 maanden geleden
Je kan ook investeren in bewaring. Wij oogsten de pastinaak in november maar verkopen die pas in mei voor een veel hogere prijs. En we bewaren ook...
6
Meer plantaardig prima, maar zeg niet dat EU-landbouwbeleid dierlijke productie bevoordeelt
3 maanden geleden
Ik kan het artikel van Universiteit Leiden niet lezen - dat krijg je ervan als je het onderzoek achter je laat. Maar de eerste zin van de samenvatting...
6
Minder voedsel, meer landgebruik en hogere prijzen - rapport over Green Deal bleef 8 maanden liggen
3 jaar geleden
Waarom produceren we eigenlijk voor de wereldmarkt? Kunnen we niet binnen de EU min of meer zelfvoorzienend worden, waarbij voedsel betaalbaar en...
5
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.