Biografie

Ik werk als Consulent Circulaire Economie bij Boerenbond, de grootste non-profit belangenorganisatie in België voor land- en tuinbouwers. Boerenbond vertegenwoordigt ongeveer 14.000 boeren en 70.000 landelijke...

Ik werk als Consulent Circulaire Economie bij Boerenbond, de grootste non-profit belangenorganisatie in België voor land- en tuinbouwers. Boerenbond vertegenwoordigt ongeveer 14.000 boeren en 70.000 landelijke gezinnen en zet zich in voor een duurzame en toekomstbestendige land- en tuinbouwsector. Dit doet de organisatie door middel van belangenbehartiging, educatie, netwerken, innovatie en adviesverlening.

Boerenbond Projecten is de innovatieafdeling van de organisatie. Binnen deze afdeling richt ik me specifiek op het ontwikkelen van innovatieve verdienmodellen voor boeren in de circulaire economie. We voeren ongeveer 30 pilootprojecten uit, gefinancierd door Europese, Vlaamse en Provinciale instellingen. In deze projecten onderzoeken we veelbelovende technieken en delen we succesvolle voorbeelden met geïnteresseerde stakeholders.

Zo willen we kringlopen sluiten, zowel binnen de land- en tuinbouwsector als sectoroverschrijdend.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.