Marthijn Junggeburth

Marthijn Junggeburth

Levensmiddelenproductie

Biografie

De purpose van Royal Swinkels is “Seeing the world as our family”. Samen met mijn collega’s en partners wil ik onze purpose vertalen naar impact. We willen de brouwerij mooier doorgeven aan de volgende generatie...

De purpose van Royal Swinkels is “Seeing the world as our family”. Samen met mijn collega’s en partners wil ik onze purpose vertalen naar impact. We willen de brouwerij mooier doorgeven aan de volgende generatie en verliezen de lange termijn dus nooit uit het oog.

Als duurzaamheidsmanager houd ik me bezig met duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Dat betekent bezig zijn met een circulaire bedrijfsvoering en onze berekeningsmethodiek waarbij we de voortgang van circulariteit inzichtelijk maken voor het hele bedrijf. Maar dat gaat ook over de samenwerking met boerencoöperaties in Ethiopië die met onze bierbostel, biergist en water in hun levensonderhoud kunnen voorzien, of om een samenwerking met ZLTO om het restwater van brouwerij Bavaria terug te geven aan de omgeving.

Duurzaam ondernemen bereik je niet in je eentje. Daarom zet ik me in om mijn passie en kennis voor en over duurzaamheid te delen met collega’s, vakgenoten, andere bedrijven en het onderwijs. Ik wil projecten initiëren die bijdragen aan een duurzamere omgeving, vakgenoten en collega’s inspireren en duurzaamheid borgen in onze organisatie. Ik geloof dat je door samen te werken aan één doel je fantastische resultaten kan bereiken. Dat kenmerkt ook de manier van werken bij Royal Swinkels en daar voel ik me goed bij – we doen het met zijn allen.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.