image

2007 was het jaar van vleesverwaarding, van de verloren-maar-moreel-gewonnen Australian-case, van heftig disputen over wordnapping, van verdoofde biggencastratie, van Meat the Truth, van felle kritiek op gezondheidslabelling, van Kippenkwaad, de mores op deze site, van Streeknep en van nog zoveel meer.

Ik wil er niet nog eens bij stil staan, want we hebben het allemaal uit en te na besproken.

Terwijl een buurman nog wat tuinafval in de openlucht verbrandde, hief ik met Cécile in de stralende Languedociaanse 's-winters-toch-buiten-lunchen-zon een eigenzinnig glas - rosé van wit en rood, officieel door elkaar gegooid door een slimme wijnmaker die er een vette hit mee scoorde - op 2008 en op de nieuwe site van foodlog.nl die naar verwachting begin februari online gaat.

Namens foodlog.nl: op een lekker en gezond nieuwjaar, waarin meer mensen zelf besluiten wat ze eten. Laat je niet gek maken!

Foodlog.nl gaat in 2008 gewoon door met nieuws over, visies op en verhalen achter eten.

Voor schrijvers en regelmatige reageerders houden we in het laatste weekend van januari een middagborrel in Utrecht (op 10 min. lopen van Utrecht CS).
Doel: elkaar eindelijk eens ontmoeten, volstrekt informeel.
Dag: zondagmiddag 27 januari, 15.30h.

Laat even weten of je komt.
Dit artikel afdrukken