Marijn Frank (van o.a. Keuringsdienst van Waarde) gaat op vrijdagavond 8 december in gesprek met bijzondere gasten zoals Jan Terlouw (schrijver en ex-politicus), Lisa Stel (Lisa goes Vegan), Volkert Engelsman (#1 in de duurzame top 100 2017) en Sieta van Keimpema (Dutch Dairymen Board-voorzitter) over het voedseljaar 2017.

Voedsel is een thema dat ons allemaal aangaat, en in 2017 misschien wel urgenter dan ooit. Steeds meer mensen willen gezond en lokaal, duurzaam geproduceerd voedsel, maar weten niet hoe. Er is aandacht voor hoe ons voedsel in het nieuws is geweest en hoe heeft het maatschappelijk debat zich ontwikkeld? Ook gaat de documentaire ‘Boeren met Toekomst’ in voorpremière.

‘Boeren met Toekomst’
De afgelopen maanden zijn boeren John Arink, David Jansen en Andre Jurrius gefilmd voor de documentaire ‘Boeren met Toekomst’ Zij vertellen over hun bedrijf en delen hun visie over de toekomst van ons voedsel, van het boeren. Hoe kunnen we ons voedsel verduurzamen van producent tot het bord? Tijdens ‘Aan de keukentafel’ is de voorpremière van deze boeiende documentaire die Yara Hannema in opdracht van Milieudefensie heeft gemaakt.

Informatie
De avond duurt van 19:45 tot 22:00. Kaartjes kosten €6,- waarvoor je tijdens de avond 2 consumpties krijgt. Reserveren van een ticket kan online. De avond vindt plaats in Pakhuis de Zwijfer, aan de Piet Heinkade 179 te Amsterdam.
Dit artikel afdrukken