Vanaf zaterdag 17 december loodst VPRO’s Geschiedenis 24 de kijker dwars door de historie van onze eetgewoonten.
Geschiedenis 24 serveert een week vol van culinaire historie, met onder meer het themaprogramma Aan tafel! waarin culinair journalist Ronald Hoeben en columniste / kookschrijfster Sylvia Witteman kanttekeningen plaatsen bij spraakmakende tv-fragmenten over onze eetgewoonten. Presentator Britta Hosman, eerder initiatiefnemer van de thema-avond Vlees noch vis, neemt met haar gasten de Hollandse pot onder de loep.
Dit artikel afdrukken
Geschiedenis 24 serveert een week vol van culinaire historie, met onder meer het themaprogramma Aan tafel! waarin culinair journalist Ronald Hoeben en columniste / kookschrijfster Sylvia Witteman kanttekeningen plaatsen bij spraakmakende tv-fragmenten over onze eetgewoonten. Presentator Britta Hosman, eerder initiatiefnemer van de thema-avond Vlees noch vis, neemt met haar gasten de Hollandse pot onder de loep.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Dank voor de tip, ik ga zeker kijken!
Gaan we ook nog wat doen met de toekomst van onze eetcultuur ?
Ambtelijke ambities verzanden te vaak. ' lnq.me/egV4De