Tijdens de AH Buitendag staan boeren, telers, brouwers en leveranciers klaar om consumenten alles te vertellen over hun producten. De bezoekers krijgen een rondleiding over het erf, door de fabriek of door de brouwerij. Je kunt een bezoek brengen aan diverse locaties in Nederland, van groente- en fruittelers tot zuivelboeren en bakkerijen. Kijk op de website welke locaties meedoen, kies een tijdsvak en schrijf je in.

Klik hier voor een overzicht van alle boeren, telers, brouwerijen, bakkerijen en leveranciers die deelnemen aan de AH Buitendag. Voor brouwerijen en bakkerijen is inschrijven verplicht om de locatie te kunnen bezoeken. Hierbij geldt VOL=VOL. Uiteraard is een bezoek aan brouwerijen voor minderjarigen alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassene.

Doelgroep
De AH Buitendag is een uitje voor zowel jong als oud. Voor alle bezoekers belooft het een interessant en leuk dagje uit te worden. Naast rondleidingen organiseren de deelnemers ook verschillende activiteiten voor kinderen. Alleen op brouwerijen zullen er geen kinderactiviteiten zijn.

Informatie
Datum: 2 april
Tijd: verschilt per locatie
Locatie: meerdere opties mogelijk, kijk op de website
Prijs: Gratis
Inschrijven: via de website (neem een bevestigingsmail van de inschrijving mee, uitgeprint of digitaal, en een identiteitsbewijs)
Dit artikel afdrukken