Het foodfestival neemt jong en oud mee op reis door het kerstmenu van 2017: van ontbijt tot borrel en van voor- tot nagerecht. Je kijkt tijdens kookdemonstraties en workshops mee over de schouders van onze eigen experts, topchefs en culinaire experts als bakker en patissier Robèrt van Beckhoven en wijnkenner Harold Hamersma. Zo loop je aan het einde van de dag naar buiten met je kerstmenu op zak.

Naast alle foodstands, workshops en kookdemonstraties is er nog meer te beleven op het festivalterrein. Zo is er dit jaar een extra groot winterbbq-plein, wordt jouw foodkennis op de proef gesteld tijdens de Allerhande-quiz in het theater en kan je een rondje maken in het reuzenrad waar je het beste uitzicht hebt op meer dan 200 versierde kerstbomen en 100.000 kerstlichtjes.

Informatie
Wanneer: Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december.
Openingstijden: 10:00 tot 20:00 uur.
Waar: Het Spoorwegmuseum op Maliebaanstation 16 in Utrecht.
Tickets: De toegangsprijs voor het festival bedraagt €15,- per persoon, kinderen van 6 tot 17 jaar betalen €10,- en de toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is gratis.
Kaarten zijn online te bestellen.

Kijk voor meer informatie op de website.
Dit artikel afdrukken