Het Amsterdam Craft Beer Fest biedt drie dagen vol met heerlijke lokale biersoorten, DJ’s, bands, andere acts en goed voedsel. Het festival speelt zich af rond het Craft Beer café BRET in Amsterdam.

Lokale craft beer-brouwerijen
Het hele weekend kun je genieten van het bier van de volgende brouwerijen: Brouwerij 't IJ, De Naeckte Brouwers , De Prael, Two Chefs Brewing, Bunkerbier, Brouwerij De Vriendschap, Oedipus Brewing,Gulpener Bierbrouwerij, Brouwerij Pampus, Butcher’s Tears, Brouwerij Zeeburg, Brouwerij De 7 Deugden, Brouwerij Maximus en Nordman Beers.
Je kunt hier ook nieuwe mogelijkheden met bier ontdekken. Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens een bier/whiskey cocktail gedronken? Dat kan dit weekend bij Stad&Vat.

Overdag is er muzikale begeleiding van onder andere WANNABEASTAR, DJ Santina Runaway, Stella "Sudden-Death" Star, Cowboy en Henk, Enrique's Groove, Kimchi Radio, Calypso Steve en Bret Nordman.

Pre party en after party
Op vrijdag en zaterdag zijn er extra feesten. Op vrijdag is de pre party ‘The Red Room’ en op zaterdag de after party ‘The Black Loge’. Hier kun je tot midden in de nacht genieten van bier en goede muziek.

Meer informatie over het festival vind je op de Facebookpagina van het Amsterdam Craft Beer Fest. Overdag is de toegang gratis, de kaarten voor de extra feesten zijn € 5,-.
BRET bevindt zich aan het Orlyplein 76 te Amsterdam.

Fotocredits: Amsterdam Craft Beer Fest
Dit artikel afdrukken