De ingrediënten voor het nieuwe gratis festival Amsterdam Kookt zijn de leukste foodtrucks, optredens van artiesten als Kris Berry en Handsome Poets, workshops en kookdemonstraties van topchefs en foodfanaten. Dit uiteraard onder het genot van een goed glas wijn of een koud biertje.

Programma
Op de karakteristieke werf creëren we knusse hoekjes, een biertuin, een wijnplein, een chill area en nog veel meer gezelligheid. Daarnaast is er een kids playground, kun je genieten van vintage fashion, fotoshoots en je uitleven op karaoke. Er staan 2 grote podia (1 tent) waar dagelijks tussen 16:00 en 23:00 uur de leukste acts optreden. Daarnaast zijn er verspreid over het terrein diverse plekken waar bandjes en straatmuzikanten hun talent kunnen vertonen. Elke avond sluiten onze 80’s/90’s DJ’s de tent af, dus ook dansen hoort er zeker bij.

Line-up
Op de line-up staan tot nu toe Kris Berry, de Handsome Poets, The Cool Quest, Bade en The story of Uncle Jimmy.

Het festivalterrein is gratis toegankelijk en op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 13.00 - 23.00 uur, op donderdag vanaf 16.00 uur. De NSDM-werf op Amsterdam Noord is makkelijk te bereiken via het gratis pontje achter Amsterdam Centraal of Tasmanstraat.

Voor een lijst van de aanwezige foodtrucks of voor meer informatie kun je op de website of Facebook terecht.

Fotocredits: Amsterdam Kookt via Facebook
Dit artikel afdrukken