Tijdens deze editie van het Amsterdam Wine Festival reis je langs de nieuwe wereld, waarbij o.a. Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland centraal staan. Proef de cultuur, het eten en natuurlijk de wijnen uit deze fantastische wijnlanden.

Het festival beslaat meer dan 5.000 m2 aan wijnbeleving en is een absolute aanrader voor iedereen die van wijn houdt. Elk land heeft een eigen vak met een uitgebreide selectie aan wijnen, die je per glas kunt bestellen. Daarnaast kun je meedoen aan de grote wijnquiz, een wedstrijd druivenstampen of een workshop onder leiding van een wijnboer.

Sublime FM, partner van het Amsterdam Wine Festival, presenteert de leukste bandjes en dj’s. Of je nu een beginner bent of een echte connaisseur, het Amsterdam Wine Festival is voor iedereen een leuk dagje uit! Laat je verrassen en geniet van al het moois dat de Nieuwe Wijnwereld te bieden heeft!

Informatie
Datum: 16 t/m 18 maart
Tijden: 13:00 (vr. 15.00) – 01.00 (zo. 22.00) uur
Locatie: Westergasfabriek, Amsterdam. Pazzanistraat 33, 1014 DB.
Prijzen: €12,50 (excl. toeslag)

Koop je tickets online en kijk voor meer informatie over het festival op de website of de Facebookpagina van het evenement.
Dit artikel afdrukken