Het Better Health Event bestaat uit twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten. Er is van alles te zien, te proeven en te ruiken. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door toonaangevende sprekers. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan creatieve en ontspannende workshops, zoals een Yoga workshop, en jezelf te verwennen met natuurlijke producten op de beursvloer.

Programma
Ook dit jaar zullen verschillende sprekers vertellen over een breed scala aan onderwerpen, van gezonde voeding tot aan hoe het brein werkt. De dag start met Amber Albarda en Happiness Expert Cathelijne Wildervanck die laten zien hoe je de passie en energie terugvindt om het leven te leven zoals het bij jou past. Om 11:00 krijgt kinderarts Judith Kocken het woord om te vertellen over de visie op gezondheid uit het Kinderziekenhuis Kinderbuik & Co voor langdurige klachten. Vervolgens vertelt vitaliteitscoach Hidde de Vries over tools voor optimale energie, waarna brein expert Marc van Lokven volgt met tips over ‘hoe je de emmer waarmee je zaken verwerkt vergroot’.
The Green Happiness is aanwezig om tips te geven voor meer energie, een healthy glow om uiteindelijk lekkerder in je vel te zitten. De dag sluit af met presentatrice en auteur Vivian Reijs die vooral vrouwen inspireert en helpt om gezonder, blijer en slanker te worden en orthomoleculair geneeskundige Rineke Dijkinga die het heeft over gezonde darmen en happy hormonen.

Kijk voor het volledige programma op de website.

Informatie
Datum: 6 & 7 oktober
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Prijs: voorverkoop: €15 (Holiday Bird Tickets: €10, alleen in juli en augustus), aan de deur: €20. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
Locatie: RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam
Tickets: verkrijgbaar via deze link of aan de deur.

Kijk voor meer informatie over het evenement op de website.
Dit artikel afdrukken