Van vrijdag 8 t/m zondag 10 december 2006 vindt Eten & Genieten 2006 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Een evenement met veel workshps. Het volgen ervan is een eerste stap om zelf bijna net zo goed te kunnen koken als de topkoks zelf. Er zijn workshops over o.a. sushi maken, koken met tabasco, 'zo lekker kan paling zijn', wijn-spijs combinaties van o.a. sherry en andere dranken. In het Kook Theater verklappen nationale en internationale topkoks hun keukengeheim. Gedurende de drie dagen kunt u o.a. genieten van Cees Helder, Joop Braakhekke (Le Garage in Amsterdam), Sjanie de Geus (DeWatergeus in Noorden), Jill Dupleix, Bill Granger, Jerry Bastiaan (KarelV), Ron Blaauw (Ron Blaauw),Wilco Berends (Merlet), Robert Kranenborg (Le Cirque), Ramon Beuk en Lonny. Op zondag 10 december a.s. vind de finale van de spannende kookwedstrijd 'Hobbykok van het Jaar 2006' plaats. De 'strijders' maken kans op schitterende prijzen. Bovendien mag de winnaar de eervolle titel “Hobbykok van het Jaar 2006“ dragen. Deze culinaire wedstrijd wordt georganiseerd door Eten & Genieten in samenwerking met Smaak en Kookschool Keizer Culinair. De toegangsprijs bedraagt € 15 per persoon.
Dit artikel afdrukken