Biologisch is razend populair. Zo’n snelle groei brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Is er wel voldoende aanbod? Zijn er voldoende (nieuwe) biologische boeren en tuinders? En hoe zorgen we ervoor dat een eerlijke prijs onderdeel blijft uitmaken van de sector? Daarom is het thema van Bio-beurs 2016: ‘Groen groeit’.

Programma
In het workshopprogramma komt dit onderwerp volop aan bod in de vorm van omschakelaars, jonge boeren, innovaties en nog veel meer. Er zijn niet alleen workshops, er is ook een Foodplein. Hier zetten culinaire experts en koks een inspirerend programma neer met vele proeverijen, workshops en productpresentaties. Voor het Foodplein is ook een speciaal programma beschikbaar. Naast het Foodplein is er ook een Ondernemersplein, Streekplein, Demeterplein, Het Kennisplein en een Pluimveeplein voor Meerwaarde.

Tijdens de Bio-beurs wordt ook, op woensdag 20 januari 2016, de prijs voor beste biologische winkel van Nederland uitgereikt.

De Bio-beurs is dé plek om collega’s, (potentiële) klanten en relaties te ontmoeten. Van boer tot bord: iedereen uit de biologische sector is aanwezig. Ook ondernemers die zich oriënteren op biologisch zijn van harte welkom.

​Openingstijden​
Woensdag 20 januari 2016 van 11.00 - 21.00
Donderdag 21 januari 2016 van 10.00 - 19.00

​De biobeurs is in de IJsselhallen in Zwolle. Kijk voor meer informatie op de website​.

Fotocredits: 'Logo Bio-beurs, rechthoek', Bio-beurs
Dit artikel afdrukken