Landgoed Kaamps is een boerderij, kaasmakerij, landgoedwinkel en brasserie. Het landgoed staat bekend om zijn kaas- en zuivelproducten. De Boer’n lentemarkt staat vol met smakelijke, eerlijke en mooie producten. Ruim 50 standhouders bieden hun prachtige producten aan. Van kleding tot lekkere hapjes, van praktische tot grappige producten, er is voor jong en oud iets leuk te vinden.

Even zin in een pauze? Probeer de sapen van ‘sLandsBeste of neem een lekkere frisdrank van Exota. Dit jaar is er ook een foodmarkt. Op de foodmarket vind je allerlei streekproducten. Er zijn foodtrucks en je kunt bij verschillende kramen lekkere versnaperingen krijgen.

Tijdens de markt kun je ook de belevingsboulevard bezichtigen. Hier zie je met eigen ogen hoe de koeien erbij staan en wat ze eten. Neem een kijkje bij de melkrobot en bezichtig het kaasmaakproces.

Er is voor ieder wat wils, ook aan de kleine boertjes en boerinnetjes is gedacht. Kinderen kunnen zich laten schminken of zich vermaken op het springkussen

Na de markt zin in een lekker boerenlunch? Bij brasserie “De Schöp” ben je, geheel in boerensfeer, aan het juiste adres.

Informatie
Datum: 5 juni 2017
Locatie: Landgoed Kaamps, Vliegveldstraat 4a, 7561 AT Deurningen
Tijden: 10.00 – 17.00 uur
Kosten: gratis
Dit artikel afdrukken