Bij onstuimig.nl eet het hele kantoor nog met z'n allen van de boodschappen die per toerbeurt door iemand worden gedaan bij een supermarkt om de hoek. Sinds ze foodlog hebben gemaakt, kijken ze wat kritischer naar eten. Gisteren hadden ze een rol Bolletje-beschuit te pakken met een tekst die het hele kantoor deed bulderen.

Bollletje heeft besloten zichzelf gezond te neutraliseren. Door te bewegen, floeps je Bolletje zo de wereld uit. Een beschuitje is hetzelfde als een kwartiertje tandenpoetsen, 10 minuten lang nieuwe beschuit kopen bij AH en 5 minuten grasmaaien. Doe je dat, dan heb je dus geen beschuitje genomen en kun je er weer eentje nemen. Een kwartier tandenpoetsen vindt mijn tandarts niet goed. En zou het nou echt net zo inspannend zijn als 10 minuten winkelen en 5 minuten grasmaaien?

Het meest opvallend vond ik de ontdekking dat je van een beschuit maar liefst een half uur TV kunt kijken. Ik heb een nieuwe campagne ontdekt voor gezonde ijstaart.Die mag je helemaal in je eentje opeten en dan de hele dag voor de TV blijven hangen. Daarna begin je weer gewoon opnieuw. Heerlijk en gezond. Zou het ook gelden voor achter de PC zitten en eindeloos gezond doorvreten?

Bolletje brengt je brein in beweging.


Hier het hele lachobject:

image
Dit artikel afdrukken