Bourgondisch ’s-Hertogenbosch wordt al sinds 1987 georganiseerd in navolging van het Maastrichtse ’t Preuvenemint. Het evenement trekt jaarlijks rond de 20.000 bezoekers en vindt plaats onder de schaduwrijke bomen van de Parade, een van de mooiste pleinen van het land, aan de voet van de Kathedrale Basiliek Sint Jan.

Last minute korting op programma-onderdelen
Naast veel culinaire hoogstandjes zijn er ook workshops en presentaties in het Foodtheater en op het Food Experience Dek. Een overzicht hiervan is te vinden op de website. De laatste kaarten gaan weg met 50% korting!

Relatieavond
Sinds 2002 is de relatieavond toegevoegd op de donderdagavond. Voor regionale bedrijven is dit een uitgelezen gelegenheid om contacten op te doen en te verstevigen. Bourgondisch ’s-Hertogenbosch biedt grote en kleine bedrijven de mogelijkheid om relaties een gezellige avond of middag aan te bieden.

Voorproefje
Voor een klein voorproefje hebben enkele deelnemers een gerecht dat wordt geserveerd op Bourgondisch ’s-Hertogenbosch uitgewerkt als recept op de website. Meer informatie over het evenement en de verkoop van tickets is te vinden op de website.

Fotocredits: Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch .
Dit artikel afdrukken