Of weten zij ook niet wat het is?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Vandaag 0.29
robin
,, (Psssst, je haakjes staan verkeerd, of kom je uit Groningen?) "
Goed gezien allebei maar wel oet Stad (oorspronkelijk) ;-)
Een soortgelijk mesje (zonder borsteltje) is te koop bij iedere welkoop-boerenbond winkel als mesje om de hoefjes van schapen mee te bekappen. Niet culinair, maar indirect wel gerelateerd. Wie weet tot op welke leeftijd een ram nog eetbaar is?
Ah, kijk!
(Psssst, je haakjes staan verkeerd, of kom je uit Groningen?)
Hobby van mij ,
Padd(e)nstoelen kopen in winkels/markt met hun hoedje VER open , en dan afdingen : ,, deze zijn wel errug oud " ;-))
Die moet je hebben , kost nix en zijn het lekkerst...
Jawel joh! Die hebben juist extra smaak. Beetje als ouwe kaas. Tenminste, de champignon-varianten. Overjarige cantherellen of oesterzwammen is een ander verhaal, denk ik. Weet het niet zeker, maar volgens mij worden die zuur als ze oud worden. En VIES slaat op "besmeurd met aarde & zand", want daar gaat het hier natuurlijk over.
Maar ben geen expert, dus wie het beter weet mag het zeggen. :-)