Op het congres vertellen gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland je over de nieuwste wetenschappelijke inzichten rondom voeding en leefstijl. Hierbij is er aandacht voor maatschappelijke thematiek, kwaliteit van leven en zorgkosten. Ook krijg je praktische handvatten om patiënten met leefstijl te begeleiden.

Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar aandacht voor voeding in de context van een gezonde leefstijl als oplossing van de grotere ‘welvaartsziekten’. Hoe kun je patronen doorbreken die westerse aandoeningen veroorzaken? Hoe kunnen we het probleem met de oorzaak oplossen? Voeding in de context van een gezonde leefstijl is in vele gevallen de sleutel.

Programma
Gedurende de dag is er een divers programma. Key note sprekers zijn dr. David Ludwig, hoogleraar kindergeneeskunde aan de Harvard Medical School en hoogleraar Nutrition aan de Harvard School of Public Health en de Engelse cardioloog dr. Aseem Malhotra.
Kijk voor het volledige programma op de website.

Informatie
Datum: 16 juni 2017
Locatie: Van Nelle fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
Kosten: Voor deelname betaal je €295. Ben je lid van Vereniging Arts en Voeding dan krijg je €100 korting. Voor studenten die lid zijn van Vereniging Arts en Voeding bedraagt de toegang €75.
Inschrijven voor deelname kan op website.

Net als voorgaande jaren zijn er 6 accreditatiepunten aangevraagd door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN).
Dit artikel afdrukken