Het Frisian Foodture congres richt zich op iedereen die in de voedingsindustrie werkt. Ben je werkzaam in de ontwikkeling, innovatie of productie van voeding; lever je grondstoffen, ingrediënten of ben je bijvoorbeeld financier of logistiek dienstverlener? Dan is dit congres een unieke kans voor nieuwe inzichten en inspiratie.

Het congres draait rond 5 thema’s:
1. Food waste & Footprint
2. Discussie: natuurinclusieve landbouw
3. Het verdienmodel van schap en data
4. Voeding en gezondheid
5. Zuivel

Eén van de sprekers van het themablok Zuivel is Dick Veerman, hoofdredacteur van Foodlog. Hij zal het hebben over de rol die zuivel gaat spelen in de duurzaamheidsdiscussie die het wereldtoneel gaat beheersen. Jaap Seidell, hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit zal zich in het themablok Voeding en Gezondheid wagen aan de vraag “zuivel: engel of duivel?”

Om 3 uur is het congres afgelopen en openen verschillende bedrijven in de binnenstad van Bolsward hun deuren zodat iedereen op eigen gelegenheid een kijkje achter de schermen kan nemen. Zo ook whisky distilleerderij en bierbrouwerij ‘Us Heit’.

Kijk voor meer informatie over het programma, de sprekers, de thema’s en de bedrijven die je kan bezoeken op de site.

Informatie:
Datum: 5 oktober
Tijd: 08:00 tot 15:00 uur (congres), 15:00 tot 18:00 uur (lokale bedrijven bezoeken).
Locatie: Snekerstraat 14, 8701XD Bolsward
Prijs: €250 exclusief BTW

Aanmelden kan via deze link.
Dit artikel afdrukken