Dat voeding geen one size fits all oploassing zou moeten zijn maar op maat gemaakt, is een aantrekkelijke gedachte. De farmaceutische industrie ziet personalizes medicine als heilige graal, voor voedingswetenschappers ligt de toekomst in personalized nutrition. Wetenschappers zijn benieuwd waarom sommige mensen anders reageren op bepaalde voedingsstoffen dan anderen, en met nieuwe meet-technologie en big data wordt het mogelijk om nieuwe verbanden te ontdekken. De cross-overs tussen voeding, technologie en big data staan centraal bij Health, Food & Technology 2017.

Hoe kan een app mensen helpen om gezonder gedrag te vertonen of gezondere voedingskeuzes te maken? Welke invloed heeft iemands omgeving bij het maken van gezonde keuzes, en hoe kunnen zorgprofessionals hier een rol van betekenis spelen? En wat is de impact van (big) data op onderzoek naar voeding, gezondheid en gedrag?
Dit zijn vragen waar sprekers van Wageningen Universiteit, TIAS School for Business and Society en het Zaans Medisch Centrum tijdens het congres op in gaan.

Bij het congres komen verschillende sprekers met een focus op innovatie op het gebied van duurzame, veilige en gezonde voeding. HFT gaat in op actuele technologische ontwikkelingen, toepassingen en kansen om voeding en zorg te verbinden.

Informatie
Datum: 15 juni 2017
Tijd: 9.00 – 18.00
Locatie: Congrescentrum Achmea, Handelsweg 2, 2707 NH Zeist
Kosten: €249 - €649
Tickets kun je aanschaffen op de website.

Kijk voor meer informatie en het programma op de website.
Dit artikel afdrukken