Mark Shepard komt naar Nederland en geeft van 24 tot 27 november vier workshops in Park Lingezegen, het nieuwe landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen. Deze workshops zijn helaas al volgeboekt. Op zaterdag 28 november is hij ook te gast en keynote speaker op het Van Akker naar Bos congres.

Van Akker naar Bos
Tijdens het van Akker naar Bos congres geeft Mark Shepard een uitgebreide lezing. Daarnaast gaat ook Ruud Foppen in over wat er aan de hand is met de vogels in ons land. Prof.dr. Eric Goewie spreek over het ontwerpen van permanente voedselsystemen. Louis Dolsmans gaat in op de specifieke aspecten van Park Lingezegen en leidt de paneldiscussie. Daarnaast heeft de dag 20 inspirerende breakout workshops.

Voor mensen die moeite hebben met Engels: er zal een tolk/koptelefoon aanwezig zijn.

Mark Shepard
Mark Shepard, auteur van Herstellende Landbouw laat in zijn boek zien hoe boeren de overgang kunnen maken van eenjarige teelt naar teelt van permanente gewassen, voedselbossen en silvopasture systemen. Het boek behandelt ook hoe dat leidt tot een heel andere opbouw van voedselrijkdom, lokale handel en landschapsinrichting.

Het congres
Waar: Van Hall Larenstein, Velp
Kosten: € 75,00, inclusief koffie, thee en een drankje . Exclusief lunch, lunchvouchers zijn voor € 7,50 apart verkrijgbaar bij inschrijving.
Aanvang: Inloop en inschrijving vanaf 09:00 uur, aanvang 10:00 uur en einde 17:30 uur.
Daarna is er nog gelegenheid om te netwerken tijdens de borrel.
Tickets zijn via deze link te bestellen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Fotocredits: Van Akker naar Bos
Dit artikel afdrukken