![image](/images/uploads/chile.jpg)
Volgens het onderzoek hebben 27 millioen Amerikanen (17% van de Amerikaanse niet-zakelijke reizigers) culinaire of wijnactiviteiten ondernomen tijdens hun reizen van de afgelopen drie jaar. Het gaat dan om het volgen van kooklessen, exclusieve diners, het bezoeken van boerenmarkten, culishopping, het bezoeken van eet- of wijnfestivals, het rijden van een wijnroute en het bezoeken van wijnproeverijen. De toekomst voor culinaire reizen is rooskleurig volgens de vereniging.
"This is to me more interesting than museums. ... You can actually experience it," zegt een deelnemer aan een culinaire tour.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Dus het is toch c/Cultuur aan het worden: een alternatief voor 'museums'!