March For Science
De March For Science vindt wereldwijd plaats, ook in Nederland. De March For Science vindt plaats in Amsterdam op het Museumplein, tussen 12.00 en 16.00 uur. Wetenschappers en liefhebbers van de wetenschap laten hun stem horen en doen een oproep tot het ondersteunen en beschermen van de wetenschappelijke gemeenschap. Voor meer informatie kun je kijken op de website.

The Pollinators
Tijdens de Dag van de Aarde zwermen The Pollinators in een stoet van elektrische BMW i3’s uit naar verschillende plekken in het hele land. Tijdens zaai-events op verschillende locaties (Utrecht, Amsterdam, Vijfhuizen en Den Haag) zaaien The Pollinators voedingsrijk bloemen. Kijk voor het hele programma op de Facebookpagina en voor meer informatie op de website.

Steede Hoge Woerd
Bij Steede Hoge Woerd in De Meern zijn verschillende leuke en duurzame activiteiten. Ga dé verbintenis aan met Moeder Aarde of koop aandelen in de 100% Groene Kolencentrale. Kijk naar de film Cowspiracy en leer alles over de effecten van de vleesindustrie op het milieu. Ook voor kinderen is er volop vermaak. Maak je eigen miniregenwoud in een potje of help mee met het inzaaien van bloembedden. Heb je na dit alles trek gekregen? Probeer dan een van de afvalmaaltijden voor €7,50. Kijk op de website om je aan te melden en voor meer informatie.

Informatie
Datum: 22 april 2017
Locatie: Heel Nederland
Dit artikel afdrukken