De Tasty is dé plek waar foodies, hobbykoks en wijnliefhebbers kennis maken met inspirerende chefs, enthousiaste exposanten en vele lekkere en mooie producten om thuis heerlijk mee te koken. Voor foodies, hobbykoks en wijnliefhebbers is het ook de ideale plek om heerlijke producten, de beste keukenapparatuur en -accessoires aan te schaffen tegen zeer aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Programma
- Proefmarkt
Breng een bezoek aan de Proefmarkt en verwen je smaakpapillen. Proef van diverse oliën, geniet van tapenades, chocolade, brood, hammen, kazen en nog veel meer lekkere delicatessen. Iets lekkers geproefd? Op de proefmarkt kun je de producten direct kopen om cadeau te geven en/of om thuis nog even na te genieten.
-Kooktheater
Beleef koken van dichtbij, zie dampende pannen en ruik de overheerlijke geur vanuit het Kooktheater. Het Kooktheater is vrij toegankelijk en biedt per sessie plaats aan 200 bezoekers. Beroemde en bekende (chef)koks, auteurs en bloggers demonstreren graag hun kookkunsten en uiteenlopende specialiteiten.
- NEFF Kookstudio
Leer in het NEFF Kookstudio tijdens één van de vele culinaire workshops nieuwe technieken of gerechten bereiden onder begeleiding van professionals. Je kunt experimenteren met nieuwe producten, andere smaakmakers en ontdekken wat je met keukenapparatuur nog meer kunt doen naast mixen en mengen.
- Bak Beleving
In de Bak Beleving ga je onder begeleiding van professionals zelf aan de slag. Tijdens één van de workshops leer je brood, taart, bonbons en andere zoete en hartige heerlijkheden bereiden. Bekende patissiers en bakkers zullen je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.
- Proeflokaal
Onder toeziend oog en deskundige begeleiding van een sommeliers en andere professionals kun je in het proeflokaal verschillen producten proeven en keuren. Van koffie, thee en olie tot bier, wijn en sterke dranken. Vergelijk diverse smaken en verrijk je productkennis!
- Food Inspiratie Podia
Op de Food Inspiratie Podia draait het puur om de smaak van producten. Producenten en leveranciers nemen je in sessies van 20 minuten mee op een culinaire inspiratiereis. Zo leer je meer over de mogelijkheden, bereidingswijze en veelzijdigheid van de lekkerste producten. Exposanten vertellen met passie over hun product en laten het natuurlijk ook graag proeven.
- Wijn Wereld
De Wijn Wereld brengt de lekkerste oude en nieuwe wereld wijnen samen op één locatie. De wijnhuizen vertellen graag meer over de streek, de druiven, het rijpingsproces en hun wijnen. Naast proeven is het ook mogelijk om de wijnen per glas of fles te kopen.
- Foodies Paviljoen
Ontmoet foodies magazine in real life op het Foodies Paviljoen. Neem een kijkje in de foodies keuken en ga zelf aan de slag. Tijdens verschillende workshops kun je interactief inspiratie opdoen om heerlijke gerechten op tafel te zetten.

Informatie
Adres: Jaarbeursplein 6, 3521 AL, Utrecht
Prijs: €15 voor volwassen en €10 voor kinderen. Tickets kun je bestellen via de website.

Wil je deelnemen aan het NEFF Kookstudio, Bak Beleving, proeflokaal of Foodies Paviljoen? Koop dan VOOR 30 OKTOBER je tickets en ontvang automatisch de link naar de inschrijving voor de workshops bij deze onderdelen.

Voor meer informatie zie de website van ‘De Tasty’ en de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken