En nu willen we weten hoe het echt smaakt!

Naar aanleiding van de K&K culinaire golf die engelachtig zingend over ons land waart, mailde een lezer de redactie.
"Ik denk dat ik maar bretels ga kopen (tegen het afzakken van mijn broek ...)", schreef hij . We ontvingen een berichtje waarin Albert Heijn vertelt dat de markt voor culinair 'thuis uit eten' booming wordt.

Allicht, want thuis uitgaan is goedkoper dan buiten. Het gaat economisch even niet zo florissant, dus als het net zo lekker is, is de keuze gauw gemaakt.

De broek van de lezer zakt af omdat hij niet in gelooft dat die maaltijden goed kunnen zijn. Hij kan blijven hijsen, want niet alleen Albert Heijn doet het, andere supers ook. Zelfs de Lidl! En nog 'zelfser', ook bij de chique culisuper MarQt kun je terecht

Tussen geloven en zeker weten zit een groot verschil. Ophouden met kletsen en kritiek hebben dus en poetsen. We gaan online proeven!
Daarom een oproep: wie doet komend weekend mee aan de Grote Breteltest?

Ga naar een supermarkt van je keuze en koop er een culinaire Kant&Klaar-maaltijd. Vertel hier zaterdag- en zondagavond wat je ervan vindt en kijk of je broek of rok ook zonder bretels blijft hangen.De culisnob uithangen is verboden. De k&klare oordelen aan de kant. Maak de maaltijden precies zo klaar als staat aangeven op de verpakking. Geef slechts aan hoe het smaakt met termen als: lekker, niet lekker, matig voor ieder onderdeel van de maaltijd en voor de maaltijd als totaal.

Natuurlijk is er alle ruimte om je antwoorden te motiveren.

Voor nu:
- wie doet mee?
- naar welke super ga je?
- weet je al welke maaltijd je gaat nemen?
Dit artikel afdrukken