Twitter begint iets vreselijks te worden. In 140 tekens moet je alles zeggen. Daarom is het bloedsnel, waarom zou je dus nog wat proberen te 'schrijven' op een fatsoenlijke site? Gisteravond en vandaag kwam van verschillende kanten de vraag: hoe ging het debat tussen Foodwatch en Foodlog over hun naming & shaming aanpak en het mede vanaf foodlog ontstane Kijk of het Klopt.

Bart van Opzeeland van Foodwatch vond net als ik dat het debat ook maar in het openbaar gevoerd moest kunnen worden. Het instituut foodpolicy.nl dat we gisteravond vermaakten met ons gestook tegen elkaar is nu eenmaal besloten. Gisteravond waren er al wat vragen, via dat verrekte twitter dus en nog wat ouderwetse mail en antieke telefoontjes: hoe was het?Hier mijn tweets in antwoord op @SamuelLevie, voorzitter en drijvende kracht achter de Youth Food Movement:

image


Samuel antwoordde al dat YFM - ik moet altijd een beetje denken aan Youth for Christ, maar dat zal m'n leeftijd zijn - zo'n debat wel ziet zitten. Dat zou een goed idee zijn, want gisteravond bestond het publiek uit dames en vooral heren uit 'de business'. Geen consumenten dus.Bart en ik kwamen ieder op onze eigen manier tot een aardige conclusie: we kunnen misschien wel iets met elkaar, ook al zijn er forse verschillen.
Dit artikel afdrukken