Een ondernemende patissier opent een (tijdelijk) restaurant in Antwerpen waar alleen desserts te verkrijgen zijn. En dan niet zomaar een toetje, maar 'een dessert met kleine stukjes groene appel met bevroren komkommersap, cocosijs, granité van groene appel, gember en een schuimpje van Japanse pruimenwijn', of 'rood fruit gecombineerd met rode biet en amandelmelk', verlekkert zich De Standaard.
De 32-jarige Sander Goossens wil met zijn restaurant Leo uittesten of het Antwerpse publiek rijp is voor een volwaardig dessertrestaurant. Voor na een avondje uit, of voor een driegangen-dessertmenu.
Dit artikel afdrukken
De 32-jarige Sander Goossens wil met zijn restaurant Leo uittesten of het Antwerpse publiek rijp is voor een volwaardig dessertrestaurant. Voor na een avondje uit, of voor een driegangen-dessertmenu.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook