Vanaf vrijdag 24 februari (12.00 uur) tot zaterdagmorgen 18 maart (9.00 uur) sluit Foodlog de mogelijkheid om te reageren. Vanaf nu publiceren we tot 18 maart geen artikelen. Dat doen we om Foodlog een betrouwbaar baken te maken te midden van de gekte van onze tijd.
Feiten, fabels, fictie en alternatieve feiten lopen zo langzamerhand allemaal door elkaar. Ook Foodlog heeft daar last van.
Het is de hoogste tijd een radicale keuze te maken. We kiezen tegen de gekte van ficties en fabels en holle hypes.
Daarom hebben we besloten de redactionele formule aan te passen. Om het verschil tussen Foodlog vandaag en het Foodlog dat gaat ontstaan te kunnen voorbereiden, hebben we drie weken nodig.
We zullen er bijna hetzelfde uit blijven zien. Je zult het verschil gaan merken in onze benadering van de feiten en de achtergronden van waaruit die gepresenteerd worden.
We gaan even uit de lucht om de betrouwbaarste voedsel- en voedingskrant voor je te kunnen maken. Tot 18 maart!
Via twitter en Facebook blijven onze korte In de Media berichten te volgen.
Krijg je nog geen nieuwsbrief en wil je de heropening niet missen? Schrijf je in.
Dit artikel afdrukken
Het is de hoogste tijd een radicale keuze te maken. We kiezen tegen de gekte van ficties en fabels en holle hypes.
Daarom hebben we besloten de redactionele formule aan te passen. Om het verschil tussen Foodlog vandaag en het Foodlog dat gaat ontstaan te kunnen voorbereiden, hebben we drie weken nodig.
We zullen er bijna hetzelfde uit blijven zien. Je zult het verschil gaan merken in onze benadering van de feiten en de achtergronden van waaruit die gepresenteerd worden.
We gaan even uit de lucht om de betrouwbaarste voedsel- en voedingskrant voor je te kunnen maken. Tot 18 maart!
Via twitter en Facebook blijven onze korte In de Media berichten te volgen.
Krijg je nog geen nieuwsbrief en wil je de heropening niet missen? Schrijf je in.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Sander, de site veranderen we zo ingrijpend dat het nieuwe design pas over een maand opengaat. De drie weken waren nodig om het goed uit te denken. Lees hier wat we bedacht hebben.
Drie weken stilte. Nu ben ik zeer benieuwd!
"Grote samenhangen duidelijk maken.."
Dat lijkt me een goed uitgangspunt. Food laat zich als problematiek niet isoleren; het is onderdeel van een macro-economische, -ecologische en -sociale globale complexiteit. Benieuwd. Lat wordt dan wel hoger gelegd. Ik zal het maar beschouwen als goed nieuws, dat Foodlog niet statisch maar dynamisch blijft opereren. Succes.
(Maar misschien zit ik er wel naast.... )
Wat is dan nu het laatste bericht dat ik kwijt kan over de zwartstand?
Ik ben erg benieuwd; heb op dit moment meer vragen dan antwoorden.
Jan Peter, dat is zeker ook een aspect. Grote samenhangen duidelijk maken en heel gewone dingen ontrafelen voor mensen die er behoefte aan hebben om de kleine dingen te begrijpen.