Tijdens de Dutch Agri Food Week delen verschillende boeren, ondernemers, wetenschappers en de overheid kun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Zij laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor ons en voor 9 miljard mensen wereldwijd.

De Dutch Agri Food Week laat de laatste innovaties zien op het gebied van voedsel en voedselproductie. De week geeft een beeld van een sector die modern en internationaal is, kansrijk om in te studeren en te werken, in te ondernemen en te investeren. De sector vertelt wat er in de totale keten van grond tot mond allemaal nodig is voor het produceren van voedsel.

Dit nieuwe, jaarlijks terugkerende evenement is bedoeld voor iedereen met belangstelling voor voedsel en voedselproductie, voor zowel de professional als de consument.

Het programma omvat een bundeling van bestaande en nieuwe evenementen. De week start officieel tijdens de Food Valley Expo op 12 oktober.

Het uitgebreide programma en meer informatie vind je op de website.

Fotocredits: Dutch Agri Food Week
Dit artikel afdrukken