Ik werd er gistermorgen over gebeld: "je moet naar de radio luisteren! Fantastisch programma over eten!"

Later ontving ik er nog 3 mailtjes over. Waarom we hier geen aandacht hebben besteed aan de 3 uitzendingen van gisterochtend op radio 1?
Ze zijn alle drie apart te beluisteren: 1, 2 en 3 (het start met wat radiojournaal).

Er was geen reden. Ik - om maar een van ons te noemen - wist het gewoon niet. Maar nu heb ik het gehoord.
Nergens om, maar ik heb niet kunnen ontdekken waar het nou over ging. Een beetje slow, een beetje fast, een beetje professor, een beetje professor buiten z'n boekje gelokt, een beetje statistiek, een beetje kruiden, een beetje kosher, een beetje vergeten groenten, een beetje obesitas, een beetje prijsbeleid, een beetje opvoeding, een beetje bejaardenhuis, een beetje bio, een beetje ethno, een beetje culi, een beetje futurologie, een beetje (afgezeken) fair trade, een boel vragen en feiten, een beetje de-baas-kijkt-mee, een beetje klinkende messen en vorken op borden, een beetje 'terroir' (in een betekenis zoals de Fransen die overigens helemaal niet bedoelen).
Maar waar ging het in 's hemelsnaam over?

Nu ben ik dus benieuwd: wat vond de foodloglezer van de uitzendingen? (ik geef toe: het is een hele zit)
Dit artikel afdrukken