Genieten op een landelijke locatie, gevarieerde winkeltjes, bijzondere shows en een creatieve aankleding zorgen ervoor dat iedereen een heerlijke dag beleeft. De feestelijke 20e Farm & Country Fair wordt geopend door Europarlementariër Annie Schreijer.

Het Farm & Country Fair terrein is opgedeeld in meerdere themadorpen en themapleinen. Zo'n 400 stands bieden een breed scala aan mooie kleding, decoratieve accessoires en handige gebruiksartikelen. Er zijn veel kunstenaars en het culinaire plein staat propvol heerlijkheden. Er zijn meer dan 2.000 boerderijdieren te bewonderen.

Er is een doorlopend showprogramma en akoestische muziek. Ook kids kunnen genieten van de Fair, ze leren spelenderwijs heel veel op het terrein. Ze voelen zich een dag lang een echte boer! Meer informatie, zoals over het programma, uitjes en deelnemers, is te vinden op de website.

Openingstijden en toegangsprijzen
Vrijdag en zaterdag 26 en 27 juni 10.00 - 21.00 uur, zondag 28 juni 10.00 - 18.00 uur.
Toegang voor de Farm & Country Fair bedraagt € 15,00 voor volwassenen, voor kinderen van 4 t/m 14 jaar € 5,- en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. De toegangskaarten zijn van te voren online te bestellen.
Je kunt naast het Fair-terrein parkeren voor € 2,50 per dag. Elke toegangskaart voor de Farm & Country Fair geeft op 26, 27 en 28 juni recht op gratis toegang tot het bijzondere follybos naast de Fair. Kinderen tot 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het bos in.

Je vindt de fair tussen Aalten en Dinxperlo, de route wordt met borden aangegeven. Voor de navigatie raadt de organisatie aan om Dinxperlosestraatweg 124, 7122 JS Aalten in te voeren.

Fotocredits: Farm & Country Fair via Facebook
Dit artikel afdrukken