Door innovatie, gemak en creativiteit willen we met Fast Fruit de vriesvers-categorie opschudden en Nederlanders stimuleren meer fruit te eten. Met onze kleurrijke verpakkingen en positieve communicatie moedigen we consumenten op een vrolijke manier aan hun dagelijkse portie fruit binnen te krijgen.

Fast Fruit is ontstaan uit een aantal belangrijke inzichten. Ten eerste was er nog geen A-merk dat zich specifiek richtte op de verkoop van vriesvers fruit. En ten tweede worstelen veel mensen met het consumeren van voldoende fruit in hun dagelijkse voeding.

Uit consumentenonderzoek bleek dat er een aanzienlijke groep mensen is die wel aan hun dagelijkse portie fruit wil komen, maar dit als een uitdaging ervaart. Redenen hiervoor zijn het gedoe van schillen, wassen, snijden of andere struggles zoals houdbaarheid en seizoensgebondenheid van vers fruit.

Met Fast Fruit bieden we een oplossing voor deze uitdagingen door handige zakjes met vriesvers fruit aan te bieden. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en op het rijpste moment geoogst en ingevroren, waardoor de smaak en voedingswaarde optimaal behouden blijven. Deze kunnen eenvoudig worden gebruikt in ontbijt, smoothies, toetjes of als tussendoortje.

Een uniek assortiment
Wat Fast Fruit echt bijzonder maakt, is het aanbod van unieke en bijzondere fruitsoorten en mixen, zoals:
  1. Exotische fruitmixen: unieke, exotische combinaties zoals Mango, Papaya en Pitaya (dragonfruit) en Banaan, Mango en Ananas.
  2. Proteïne mixen: zoals de Banaan Kers Proteïne Smoothie, en de Appel Banaan Proteïne Smoothie. Beide mixen bevatten naast fruit, ook yoghurt en extra eiwitten. Ideaal voor de gezondheidsbewuste, sportieve consument.
  3. Mono’s: zoals de populaire, exotische Açai Drops en een verpakking met premium Blauwe Bessen door hun unieke kwaliteit en grootte.

Eenvoudig in gebruik
Met de slogan "Easy Freezy" benadrukken we het gebruiksgemak van onze producten. In slechts 2 minuten zet je een heerlijke smoothie op tafel. Voeg simpelweg Fast Fruit toe aan je blender, samen met water of sap, en je hebt een voedzaam drankje dat perfect is voor elk moment van de dag.

Voordelen van Fast Fruit
Met Fast Fruit bieden we verschillende voordelen die verder gaan dan enkel gemak
  • Behoud van voedingsstoffen: fruit dat direct na de oogst wordt ingevroren, behoudt vaak meer voedingsstoffen dan vers fruit dat langere tijd onderweg is geweest.
  • Vermindering van voedselverspilling: met een langere houdbaarheid is de kans op bederf kleiner, wat bijdraagt aan minder verspilling.
  • Seizoensgebondenheid: geniet het hele jaar door van diverse soorten fruit zonder afhankelijk te zijn van het seizoen.
  • Gemak en tijdwinst: diepvriesfruit elimineert de noodzaak voor voorbereiding, waardoor je tijd bespaart in de keuken.
  • Altijd beschikbaar: door Fast Fruit in je vriezer te hebben liggen, heb je altijd direct vers fruit bij de hand.

Met Fast Fruit laten we zien dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. We bieden een praktische oplossing voor iedereen die meer fruit wil integreren in hun dagelijkse voeding zonder al te veel moeite. Met bijzondere fruitsoorten en handige producten maakt Fast Fruit het makkelijker om dagelijks te genieten van de voordelen van fruit.

Dus als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je dagelijkse portie fruit binnen te krijgen, kijk dan eens naar het assortiment van Fast Fruit in de vriesafdeling van je supermarkt. Het kan wel eens de oplossing zijn waar je naar op zoek was!

Breng je stem uit

Verdient deze nominatie jouw stem? Ga naar de stemwebsite en kies daar jouw favorieten.
Dit artikel afdrukken