Uitgeverij Fontaine kondigt een nieuw receptenboek aan. Het verschijnt in april; Green Yourself. Het is een boek van en door de bedenker van deze vergroeningskuur, die ook de daarvoor benodigde machines importeert.
We moeten meer groente eten en op meer momenten van de dag, beweert het persbericht dat het nieuwe boek aankondigt. Maar de boodschap waar het om draait is dat alles tot moes gemalen moet worden in een hogesnelheidsblender. In zo’n machine blijven voedingsstoffen beter bewaard. Beter dan in een minder snelle blender?
Wie kan dat fact even checken en er hier meer over vertellen?
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Misschien dat een snelle blender "snijdt" waardoor er meer cellen intact blijven en een minder snelle blender "scheurt"? Ik snij me ook liever met een vlijmscherp mes dan een bot broodmes...
Ook als je koffie maalt het je "scherpe" maalstenen nodig, anders krijg je teveel stof die je koffie bitter laten smaken