Harde cijfers zijn er niet. Maar aan de hand van verkopen van relatief goedkope sous-vide-staven, die in een pan water gehangen kunnen worden, mag verondersteld worden dat in meer particuliere huishoudens sous-vide wordt gekookt. Er moet dan ook een apparaat staan dat plastic zakken met inhoud luchtleeg zuigt en dicht last. Alweer meer plastic? Help!
AD - Koken uit zakjes maar dan gezond: deze kooktechniek wordt steeds populairder, 9 sep 2019
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Tja, dacht ik ook al: nog meer plastic. Wat is er zo bijzonder aan deze manier van koken dan, is au bain marie niet meer 'in'? Of gaat het om het later in te kunne vriezen, kun je toch ook gewoon tupperware bakjes oid gebruiken? Haal een keer chinees, dan heb je ook prachtig mooie bakjes daarvoor.