In 2050 woont 70% van de 9 miljard mensen op aarde in stedelijk gebied. Hoe zorgen we voor voldoende gezonde voeding bij alle inwoners in de steden? Met de Floriade Werkt! Challenge wordt gezocht naar business concepten van wereldklasse om de wereldbevolking duurzaam van gezonde voeding te voorzien.

De uitdaging
Ben jij een start-up of mkb’er uit Flevoland, een studentondernemer of vorm je een (internationaal) samenwerkingsverband? En heb je een innovatief business concept wat een oplossing biedt op één van de drie volgende opgaven:
1: Slimme bodem; duurzamer bodemgebruik
2: Slimme voedselketen; meer opbrengst & minder afval
3: Slimme voeding; gezonder oud worden & sneller herstellen

Ga dan naar de website en dien je business concept in! Deadline voor deelname is 10 maart.

Op de website vind je ook achtergrondinformatie over de thema’s, jury, voorwaarden en details over de workshop, bootcamps en prijzen.

Waarom deelnemen?
Als winnaar krijg je de kans om jouw innovatie met een team van experts versneld te realiseren én ontvang je een financiële bijdrage van 25.000 euro. In 2022 mag je jouw innovatie aan de wereld presenteren tijdens de Floriade in Almere!

Dus heb jij een slim businessconcept van wereldklasse voor de stad van de toekomst? Schrijf je dan direct in via de website en dien je concept in.
Dit artikel afdrukken