Food - Chefs van diverse restaurants uit Houten (en omgeving) bereiden verschillende kleine gerechten. Denk aan seizoensgebonden producten, de lancering van een nieuw gerecht of een oude klassieker. Je kunt al genieten van een gerecht voor €5. Naast deze restaurants zijn er tientallen foodtrucks met bijvoorbeeld een Oosters of Mexicaans karakter.

Exposanten - Tientallen exposanten vertellen je graag meer over delicatessen, keukengerei of een bijzonder drankje. Ook is het mogelijk om je favoriete producten te kopen.

Drinks - Naast het proeven van food, kun je genieten van diverse soorten wijn in de WijnBar. Onder leiding van vinoloog Robert Teunissen leer je tijdens een 45 minuten durende sessie het kijken, ruiken en proeven van wijn. Ook zijn er allerlei kinderworkshops en -kooklessen.

Festival - Op het evenement staan muziek, cabaret en dansvoorstellingen centraal. Op vrijdagavond start het programma rond 21.00 uur met een band. Op de zaterdagmiddag is er cabaret en rustig livemuziek. Vanaf 21.00 uur geniet je van een eigentijdse band. Op zondag komt Houten aan bod. Een combinatie van muziek, voorstellingen en optredens van verenigingen en bandjes uit houten en omgeving.

Kijk voor het hele programma op de website.

Informatie
Data: 19 t/m 21 mei
Tijden: 14.00 (vr 17.00) – 00.00 (zo 20.00) uur
Locatie: Houten, Imkerspark, Keercamp 17
Kosten: gratis

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of de website van het festival.
Dit artikel afdrukken