Tracking & Tracing is 'hot'. Traceerbaarheid van voedsel en voedselveiligheid zijn al jaren belangrijke onderwerpen op de nationale en Europese agenda. Elke boer, handelaar, fabrikant, of transporteur moet kunnen aangeven waar een ingrediënt of voedingsmiddel vandaan komt en aan wie het geleverd is. De Europese en nationale wet- en regelgeving is omvangrijk. In 2016 is 'traceerbaarheid' een speerpunt binnen de inspecties die de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit uitvoert.

Onderwerpen
De sprekers zullen het gaan hebben over wat tracking & tracing precies is en hoe dit in de praktijk werkt. Ze bespreken de veranderingen in regelgeving en wat deze veranderingen betekenen voor de dagelijkse business.

Voor wie?
Alle ondernemingen actief in de foodsector (van supermarkten tot horeca en van producenten tot instellingen (beursgenoteerd, MKB en start-ups), investeerders, banken, juristen en vertegenwoordigers van gemeenten en provincies.

Info
Raadpleeg voor meer info en om je aan te melden de website.

Fotocredits: 'Food Seminar Track & Trace', via de website
Dit artikel afdrukken