Food Unplugged is het grootste outdoor netwerkfestival in food Nederland waarbij eerlijk eten van boeren en onafhankelijke cateraars in de schijnwerpers staat.

Het thema van dit jaar is barefood luxury. Puur, echt eten met producten uit de buurt, bereid met simpele technieken en gegeten in een pop-up omgeving. Tijdens Food Unplugged tovert de voormalige Stormbaan op het Kazerneterrein zich om tot een creatieve hub met strobalen theaters, mini-restaurants en live muziek. Centraal op het festivalterrein staan de communal tables. Hier eten ruim 600 foodprofessionals met elkaar gerechten die door een geweldige line-up van chefs zijn bereid met producten uit de streek.

Voorlopig Programma
12.00 – 13.00 uur: Inlooplunch
13.00 – 14.00 uur: Opening
14.00 – 17.30 uur: Bijzondere workshops & buiten colleges
17.30 – 21.00 uur: Borrel & diner

Chefs
Chefs die meewerken aan Food Unplugged zijn: Jord Althuizen, Arne Ramak, Nel Schellekens, Christian Weij, Naresh Ramdjas en Jasper Udink ten Cate.
Verder zijn onder meer van de partij: de Onkruidenier, Gulpener, Desemenzo, Remeker Kaas, Protix, Henri, het Smaakmuseum, Koppert Cress, Kitche Republic en nog veel meer.

Informatie
Datum: vrijdag 23 juni 2017
Locatie: Kazerneterrein, Ede
Prijs: €75 (excl. btw), tickets zijn online verkrijgbaar. De tickets zijn inclusief eten & drinken de hele dag, colleges, workshops en Unplugged muziek.

Kijk voor meer informatie op de website of de Facebookpagina van het evenement.
Dit artikel afdrukken